All tracks and cars available here!

News from IO
Avatar de l’utilisateur
Mercury
Messages : 80
Inscription : 30 mars 2005 6:11

Messagepar Mercury » 30 oct. 2005 21:56

I did an update today, seems I'm missing a few tracks. :( Sebby, I can no longer access your files so I had to remove your site from the list. Do you still have the tracks available? If you do please let me know what the URL is.

ALso, for anyone else hosting POD tracks please let me know and I'll add your site to the list.

The list is currently missing Fallen, Eiscave, Untitled, and Unight and probably a few more.

Avatar de l’utilisateur
Mercury
Messages : 80
Inscription : 30 mars 2005 6:11

Messagepar Mercury » 01 nov. 2005 16:42

Updated list.

SebbyGuest

Messagepar SebbyGuest » 03 nov. 2005 13:13

Mercury a écrit :I did an update today, seems I'm missing a few tracks. :( Sebby, I can no longer access your files so I had to remove your site from the list. Do you still have the tracks available? If you do please let me know what the URL is.

ALso, for anyone else hosting POD tracks please let me know and I'll add your site to the list.

The list is currently missing Fallen, Eiscave, Untitled, and Unight and probably a few more.


Yeah i have all these tracks available for download, but in the next time you will see it all at www.sebby44.de/Pod

On This page you can get it as soon as possible, this link will existist only www.sebby44.de/Stecken.htm to saturday

regards

sebby

phreakindee

arcane

Messagepar phreakindee » 09 nov. 2005 3:17

I just ran across a reskin I did a while back, called Arcane. It's Beltane with a sort of Sin City look to it: black and white, bits of red for effect. Added it to my site, I checked and it uses ID# 135.

http://www.thebasingers.com/0706milbs/pod/

Avatar de l’utilisateur
Rob
Messages : 2712
Inscription : 20 juil. 2003 18:30
Localisation : Une fois la Belgique deux fois !
Contact :

Messagepar Rob » 09 nov. 2005 12:43

BL3 files aren't needed anymore ! They were only needed for Pod Software mode...or something like that !
BL4 is enough to make a track word now...

There's also the track "Arcade" I don't know if's on your page...

Avatar de l’utilisateur
Mercury
Messages : 80
Inscription : 30 mars 2005 6:11

Messagepar Mercury » 09 nov. 2005 18:36

Ahem, some of us still have use for BL3s.

Besides, all the unofficial tracks (except for Forest and Cave) are BL4 only anyway. What exactly do you want?

Avatar de l’utilisateur
Rob
Messages : 2712
Inscription : 20 juil. 2003 18:30
Localisation : Une fois la Belgique deux fois !
Contact :

Messagepar Rob » 09 nov. 2005 22:45

I'd like to know who is still using BL3 and why !
Because like that, I can't see :)

Avatar de l’utilisateur
Mercury
Messages : 80
Inscription : 30 mars 2005 6:11

Messagepar Mercury » 10 nov. 2005 2:03

Because the framerate is painfully low if I use BL4 on my old PMMX with integrated graphics. :P

Yes, it's an ancient machine, but it still does what it needs to, and that includes playing POD!

Avatar de l’utilisateur
Rob
Messages : 2712
Inscription : 20 juil. 2003 18:30
Localisation : Une fois la Belgique deux fois !
Contact :

Messagepar Rob » 10 nov. 2005 11:17

Ow...of course in this case... lol :P

You can play Pod on your good machine under XP too...

Avatar de l’utilisateur
Mercury
Messages : 80
Inscription : 30 mars 2005 6:11

Messagepar Mercury » 10 nov. 2005 16:54

I do run POD on my XP machine with the glide wrapper. But I also run POD on the old MMX machine (it's actually the very same computer that my POD OEM came with). Why do I run two copies of POD on two computers? Because I can. :P

Avatar de l’utilisateur
Rob
Messages : 2712
Inscription : 20 juil. 2003 18:30
Localisation : Une fois la Belgique deux fois !
Contact :

Messagepar Rob » 10 nov. 2005 17:46

Yeah...
But amongst the two you don't have THE perfect config for Pod :?

Wich is :

Good CPU
Good GPU
Windows 98
Pod D3D5 GS2 Patched

This is the best way to make good times...

Now if you're just looking for some fun and simple pleasure, XP and Glide Wrappers are allright... ;)

Avatar de l’utilisateur
Mercury
Messages : 80
Inscription : 30 mars 2005 6:11

Messagepar Mercury » 10 nov. 2005 19:54

I've been meaning to ask, what exactly is the advantage of GS2? All it does for me is make a couple of tracks not work.

Edited to fix spelling
Dernière édition par Mercury le 10 nov. 2005 21:59, édité 2 fois.

Avatar de l’utilisateur
DeltaFX
Messages : 237
Inscription : 20 juil. 2003 14:31

Messagepar DeltaFX » 10 nov. 2005 20:48

The GS2 Patch, beside the obvious, also tamed the pod engine when using Glide with voodoo cards.

Without it I had 400 fps and a lap on Magnetic was "played" in 12s (athlon 1.4 ghz and voodoo2).

Avatar de l’utilisateur
Mercury
Messages : 80
Inscription : 30 mars 2005 6:11

Messagepar Mercury » 10 nov. 2005 22:01

I take it this is not an issue with the wrapper? Or with the DX5 version?

Is there any real reason for me to install it?

Avatar de l’utilisateur
DeltaFX
Messages : 237
Inscription : 20 juil. 2003 14:31

Messagepar DeltaFX » 11 nov. 2005 15:37

Dunno, I have not reinstall pod in the last 4 years :D

You can try with/without the patch. If you followed the howto of the glide wrapper, you certainly have enable the wait for vertical sync in your card's propertie's page. It may work without the patch... who knows...

Avatar de l’utilisateur
Mercury
Messages : 80
Inscription : 30 mars 2005 6:11

Messagepar Mercury » 11 nov. 2005 21:38

I'm running without the GS2 patch. When I install it, Hellway and Eiscave won't work (I know there's a patched version of Hellway out there, but I never bothered to get it.)

I never even noticed the stuff about vertical sync. I just checked the relevant properties page, "Wait for vertical sync" is set to "Application preference".

Since everything works, I guess I don't need to do anything else.

Avatar de l’utilisateur
Freddy
Messages : 155
Inscription : 16 sept. 2003 3:07
Contact :

Messagepar Freddy » 11 nov. 2005 21:55

DeltaFX a écrit :Dunno, I have not reinstall pod in the last 4 years


It is not really necessary to install it. It works well without it. :gump:

DeltaFX a écrit :Without it I had 400 fps and a lap on Magnetic was "played" in 12s


Are you kidding, at that speed you'll be hitting everything in sight. :klonk:

Avatar de l’utilisateur
DeltaFX
Messages : 237
Inscription : 20 juil. 2003 14:31

Messagepar DeltaFX » 11 nov. 2005 23:30

No kidding. Combine a Tbird 1.4 ghz, a voodoo2, an pod, and enjoy speed.

Maybe no really 12 seconds but yes, I was bouncing in every wall, and even if the pod engine told me my laps were 1'20" in real time it was less than 30s.

Avatar de l’utilisateur
Skubidou
Administrateur
Messages : 2367
Inscription : 19 juil. 2003 17:39
Localisation : Lonzée (B)
Contact :

Messagepar Skubidou » 12 nov. 2005 9:44

With the D3Ddx5 patch, on Windows 98, the refresh rate of POD (and so the speed of the game) was in relation with Windows refresh rate. I put my refresh rate to 200Mhz (supported by my screen).... Speed was amazing, but unusable :lol: I though i was playing like D.A.R.Y.L. (old movie if some remember)

Skubidou:~

Avatar de l’utilisateur
DeltaFX
Messages : 237
Inscription : 20 juil. 2003 14:31

Messagepar DeltaFX » 12 nov. 2005 13:17

Freddy a écrit :
DeltaFX a écrit :Dunno, I have not reinstall pod in the last 4 years


It is not really necessary to install it. It works well without it. :gump:


I knew this : my last last install of pod was on my old p233mmx+v2. Once all cars/tracks/patches were installed, I ghosted Pod directories to a cd.

Now I only copy these dirs back to my hdd :D


Revenir vers « What's new ? »

Qui est en ligne ?

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 1 invité